Night Cafe Forum
Imbina utilul cu placutul. Muzica ,Videoclipuri , Glume , Bancuri , Maxime , Proverbe , Foto , Locuri frumoase , Jocuri , Radio Online , Horoscop , Vremea , Curs Valutar , Legi , Legislatie , Moda , Sport , Tuning Auto , Retete Culinare , Pasari , Pesti , Flori , Decoratiuni , Poezii , Psihologie , Parapsihologie , Filosofie , Enigme , Inventii , Inovatii , Sarbatori , Anunturi , Felicitari , Webmasteri si multe altele…..
Lista Forumurilor Pe Tematici
Night Cafe Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE NIGHT CAFE FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlinaMicu Profile
Femeie
25 ani
Brasov
cauta Barbat
25 - 39 ani
Night Cafe Forum / Discutii Diverse / 9 romani agresati in Italia.2 morti Moderat de AngeloBlue, fanetrotil
Autor
Mesaj Pagini: 1
Untouchable
Moderator

Din: San Venganza
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 384
Statistica prezentata de seful statului miercuri seara, referitoare la noua romani decedati in Italia, reprezinta de fapt cifra totala a cetatenilor agresati in peninsula in perioada 30 octombrie - 14 noiembrie, se arata intr-un comunicat de la Palatul Cotroceni.

In comunicatul de presa se arata ca "Presedintele Traian Basescu regreta citarea eronata a unor informatii in cadrul emisiunii de la Realitatea TV.

Incepand cu data de 28 august a.c. si pana in prezent, sapte cetateni romani au murit ca urmare a unor atacuri care au avut loc in Italia, in majoritatea cazurilor autorii fiind inca neidentificati".

"Presedintele a dorit in emisiunea respectiva sa se refere la faptul ca un numar de noua cetateni romani au fost victime ale unor incidente soldate cu doi morti, patru persoane ranite si trei persoane agresate in perioada 30 octombrie - 14 noiembrie", se mai arata in comunicat.

Precizarile vin dupa ce presa a preluat afirmatia presedintelui, potrivit careia noua romani au fost ucisi in noiembrie. Presedintele Traian Basescu a criticat, miercuri seara, valul de xenofobie dupa incidentul de la Roma si a precizat ca le-a transmis ambasadorilor statelor membre UE ca Bucurestiul nu va accepta abuzurile impotriva cetatenilor sai.

Azi este o zi importanta pentru Romania si pentru politica ei in Uniunea Europeana.Parlamentul European a votat un text in care se condamna atat actiunea primului ministru Prodi(A FOST SI PRESIDENTE LA COMISIA UE SI DEGEABA, NU A INVATAT NIMIC DE LA BRUXELLES!!!)cat si a comisarului european al justitiei Franco Frattini(UN ALT ITALIAN IN FUNCTIE IMPORTANTA UE,CARE NU INTELEGE CA NU TREBUIE SA FIE DE PARTE).   ROMANIA PASESTE CU DREPTUL IN PRIMA EI DISPUTA EUROPEANA!

  O VICTORIE IMPOTRIVA MODULUI CINIC AL ITALIENILOR DE A SE CONSIDERA "RASA SUPERIOARA" FATA DE POPORUL ROMAN,SINGURUL POPOR LATIN SI EUROPEAN PASTRATOR AL CRESTINISMULUI ORTODOX DE CONSTANTINOPOL,CEEA CE FACE DIN ROMANI MONUMENTE VII SI UN TEZAUR ISTORIC SI CULTURAL RELIGIOS AL EUROPEI CRSTINE SI MODERNE!

[by wvw.romaniaitalia.net]


pus acum 16 ani
   
lied
Membru de Onoare

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 404
TRIST, DAR ADEVARAT!

****  Un imigrant roman din Torino a fost agresat de trei persoane pentru ca plecase dintr-un restaurant fara a achita nota de plata in valoare de 15 euro, relateaza "La Stampa".
Romanul luase masa intr-un restaurant chinezesc din Torino, dar, sub pretextul unui telefon, a iesit din local fara sa plateasca. Scena a fost observata de trei prieteni ai patronului restaurantului, care l-au urmarit, l-au batut si i-au luat 100 de euro.
Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, au revenit in restaurant si au sarbatorit.
Romanul agresat s-a adresat politiei, care i-a arestat pe cei trei.

************

****  La Torino, un italian de 29 de ani a tras doua focuri de pusca in directia autoturismului unui roman, parcat in fata unui motel in care acesta se cazase, pentru a se razbuna pentru o disputa pe care cei doi o avusesera in urma cu sase ani, relateaza acelasi cotidian.

************

****  Italo Mussino a fost arestat de carabinieri, impreuna cu varul sau, care se pare ca l-a condus cu masina la locul incidentului, si cu prietena lui, acuzata de favorizarea actului infractional.

Carabinierii au fost sesizati de romanul - un muncitor in constructii, in varsta de 24 de ani - care a raportat faptul ca duminica dimineata si-a gasit masina in parcare, ciuruita de gloante de pusca. Prin intermediul unor martori oculari, fortele de ordine au identificat autoturismul varului lui Mussino. In timpul interogatoriului, barbatul a povestit modul in care s-au derulat evenimentele.

Potrivit anchetatorilor, gestul lui Mussino ar fi fost provocat de o disputa verbala pe care prietena lui o avusese cu cateva ore inainte, cu o romanca, intr-un bar.

In fata politistilor, italianul a recunoscut ca in 2001 a avut o disputa cu romanul caruia i-a distrus masina. La acea data, Mussino il accidentase cu autoturismul sau pe roman, care se deplasa pe bicicleta. "In toti acesti ani, s-a uitat intotdeauna sfidator la mine", a incercat sa se justifice italianul.


_______________________________________
sa fiti iubiti !

pus acum 16 ani
   
lied
Membru de Onoare

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 404
****  Copiii romani agresati in scolile din Italia  ****
B.S.


****  Atmosfera creata de autoritatile italiene si de presa in jurul comunitatii romanesti a determinat un val de xenofobie din partea italienilor. Pana si elevii au ceva de impartit cu colegii romani. Acestia din urma sunt agresati verbal si fizic, fiindu-le practic teama sa mai mearga la scoala. Acest aspect a fost reclamat de Asociatia culturala Tera Nova din Italia.

****  Este foarte usor sa dai vina pe romani pentru toate relele si sa asmuti pana si copiii impotriva lor. Nu putem sa nu ne asumam faptele comise de unii conationali ai nostri, dar nici nu putem fi de acord cu atitudinea politicienilor italieni care pun paie pe foc. Pana la urma nu avea asa de mare importanta nationalitatea criminalului in cazul Giovannei Reggiani. Un individ a savarsit o fapta grava pe teritoriul Italiei si trebuie sa raspunda, acolo ori aici, dupa cum spune Legea. Dar insistenta cu care s-a vorbit despre “romanii criminali”, a condus la o adevarata rascoala impotriva comunitatii romanesti.

****  Ce vina au acestia, mai ales niste micuti care si asa au poate probleme de adaptare, ca un nemernic a comis o asemenea fapta? Si pana una alta de ce s-a permis construirea acelor tabere improvizate si de ce italienii au tacut atata vreme? Daca prima cosmelie aparuta ar fi fost distrusa imediat iar cetatenii fara acte in regula trimisi acasa nu s-ar fi ajuns aici. Dar italienii au lasat sa rasara ca din pamant baraca dupa baraca.

****  Si autoritatile romane au o mare vina: cum au permis acestor indivizi, multi recidvisti, sa treaca granita? Aveau astia fete de excursionisti sau ce? In timp ce multi dintre cetatenii romani sunt supercontrolati la granita, tocmai cei mai dubiosi ies fara probleme! Trebuie luate masuri rapide si corecte, daca nu vrem sa ne facem de ras si mai mult  in fata lumii intregi!


_______________________________________
sa fiti iubiti !

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la