Night Cafe Forum
Imbina utilul cu placutul. Muzica ,Videoclipuri , Glume , Bancuri , Maxime , Proverbe , Foto , Locuri frumoase , Jocuri , Radio Online , Horoscop , Vremea , Curs Valutar , Legi , Legislatie , Moda , Sport , Tuning Auto , Retete Culinare , Pasari , Pesti , Flori , Decoratiuni , Poezii , Psihologie , Parapsihologie , Filosofie , Enigme , Inventii , Inovatii , Sarbatori , Anunturi , Felicitari , Webmasteri si multe altele…..
Lista Forumurilor Pe Tematici
Night Cafe Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE NIGHT CAFE FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
barbyy pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
Night Cafe Forum / Discutii Diverse / Poker bonus + 200% primul deposit + freeroll zilnice Moderat de AngeloBlue, fanetrotil
Autor
Mesaj Pagini: 1
zorzor
Abia am intrat pe forum.Fiti blanzi cu mine

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 1
Am gasit un website pentru toti jucatorii de poker , cu multe premii in bani, fara sa necesite vre-un depozit anterior. Si eu l-am primit de la un prieten asa ca am sa il dau mai departe sa nu fiu singurul care se bucura de beneficiile sitului.

Pe langa toate premiile astea, au implementat nu de mult timp un oarecare concurs, care se numeste Fantasy Poker Team Challenge. Ce presupune acest team challenge este foarte simplu, si anume oricare 10 persoane pot face parte dintr-o echipa, cu conditia sa fie membrii inregistrati ai website-ului, si oricare mana “raked” jucata la unul din siturile BetMost sau FatBet se aduna la totalul mainilor “raked” ale echipei. Pentru cei ce nu stiu inca, o mana “raked” este acea mana care,  jucata la o masa, pe bani reali, din care o parte “rake-ul” revine sitului care promoveaza clientul de poker pe care jucati. La majoritatea siturilor de poker rake-ul este de 5% din valoarea potului final, castigat de oricare jucator de la masa respectiva.

Revenind la subiect, fiecare aceste 50 de maini adunate pentru echipa ta iti ofera o carte virtuala, dintr-un pachet de 52 de carti virtuale. Fiecare 5 carti consecutive obtinute vor rezulta intr-o mana, care in functie de cat e de mare, echipa primeste puncte. Punctele se acumuleaza si echipa poate intra in posesia unor sume impresionante de bani. Cea mai mare suma posibila obtinuta de echipa este de $50.000 , in cazul in care una dintre aceste maini este o chinta royala de negru. Slabe sanse, dar cine stie, prima mea mana obtinuta a fost un full house, si am sarit direct pe locul 18 in clasamentul lunar.

Pentru cei interesati de aceasta promotie, si care vor sa afle multe alte detalii si sa primeasca sponsorizari substantiale pot intra pe situl PokerInside , unde va puteti creea un cont si descoperii tot ce se mai intampla acolo.

Daca aveti si voi informatii despre astfel de promotii si website-uri , le puteti posta la comment, sau in forumul pe care il voi implementa in curand.
Pentru toate acestea trebuie doar sa iti faci un cont de pe aceasta adresa -

Daca nu este trecut deja la bonus adaugati codul (ROBONUS)


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la