Night Cafe Forum
Imbina utilul cu placutul. Muzica ,Videoclipuri , Glume , Bancuri , Maxime , Proverbe , Foto , Locuri frumoase , Jocuri , Radio Online , Horoscop , Vremea , Curs Valutar , Legi , Legislatie , Moda , Sport , Tuning Auto , Retete Culinare , Pasari , Pesti , Flori , Decoratiuni , Poezii , Psihologie , Parapsihologie , Filosofie , Enigme , Inventii , Inovatii , Sarbatori , Anunturi , Felicitari , Webmasteri si multe altele…..
Lista Forumurilor Pe Tematici
Night Cafe Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE NIGHT CAFE FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive din Covasna
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
Night Cafe Forum / Locuri frumoase / Alte tari ,orase,regiuni -Atena Moderat de AngeloBlue, fanetrotil
Autor
Mesaj Pagini: 1
ladyblack
Vizitator



Amplasament geografic
 
Atena este situata intre trei munti: Parnitha, Penteli si Hymettos si are deschidere la Marea Mediterana, ceea ce face sa fie o destinatie foarte cautata vara.

Climat

Clima este mediteraniana, in luninele de vara temperatura se incadreaza intre 35-40 de grade C, iar in lunile de septembrie- octombrie temperaturile sunt de 25-30 de grade C.

De vizitat

In Atena poti vizita Acropole("stanca sacra". Monumentele din varful Acopole dateaza din "epoca de aur a lui Pericle" din secolul 5 i.Hr. Templu lui Zeus este un arc de triumf din perioada romana care separa simbolic Atena noua de cea veche. In Sounio e vechiul templu a lui Poseidon.

Gastronomie

Grecii sunt mari mancatori de castane coapte care se vand la colt de strada. Souvlaki este facut din carne de vita, porc sau miel cu rosii, laptuci, ceapa si tzatziki intr-o pita. La greci cina nu incepe mai devreme de ora 21:00

alte tari -atena atena este situata intre trei munti: parnitha, penteli hymettos are deschidere

26.6KB


pus acum 18 ani
   
ladyblack
Vizitator





alte tari -atena

30.7KB


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la